close

Førpremiere for Flukten på Rockefeller

Festivalkontoret samarbeidet med Mer film på førpremieren av Peter Grönlunds dramathriller Flukten (Tjuvheder) på Rockefeller 1. juli 2016.

«Samarbeidet med Festivalkontoret var veldig fint og vi var svært fornøyde med arrangementet. Vi kommer til å jobbe med Festivalkontoret igjen ved andre arrangementer!» Øistein Refseth, Mer Film. 

Festivalkontoret bidro med arrangementsforberedelser, markedsføringsstrategi, utstyr og teknisk avvikling på førpremieren til Peter Grönlunds prisvinnende Flukten fredag 1. juli 2016. Sommermånedene kan være en utfordrende periode å trekke folk inn i kinomørket så Mer film valgte derfor å lage en gratis visning og fokusere på å skape gode ambassadører for filmen og word-of-mouth markedsføring opp mot premieren 8. juli. Rockefeller har en etablert kinodel og gjennom samarbeidet med dem nådde vi ut til en bredere en bredere målgruppe enn vi ville gjort ved gjennomføring i en kinosal og promotering gjennom kinoens kanaler.  

Visningen var vellykket og 147 personer deltok på arrangementet.

Regissør Peter Grönlund og hovedrolleinnehaver Malin Levanon var tilstede på visningen og deltok i en samtale med Steffen Sørum etter filmen.  De møtte et engasjert publikum med mange spørsmål. 

Regissør Peter Grønlund sammen med skuespiller Malin Levanon sammen med NRKs Siss Vik. Hør intervjuet på Kulturhuset HER