close

Førpremiere på Huset i Jakobskirken

Festivalkontoret bidro med sin kompetanse i relasjon til førpremieren på Reinert Kiils HUSET distribuert av Another World Entertainment Norway. 

Festivalkontoret bidro med arrangementsforberedelser, markedsføringsstrategi, utstyr og teknisk avvikling.

Kulturkirken Jakob er en av våre faste samarbeidspartnere og en visningsarena utenom det vanlige. Filmen Huset omhandler eksorsisme, spøkelser og religion, og kulturkirken satte dermed en helt spesiell stemning. Programleder for Åndenes Makt på TVNorge, Tom Strømnæss, samtalte med regissør Reinert Kiil og crewet, og hovedkarakteren fra filmen vandret rundt blant publikum i full kostyme. Arrangementet ble en stor suksess og 250 mennesker deltok. Førprememieren fikk også god mediedekning hos nasjonal presse, og resulterte i en god åpningshelg for filmen, som trakk over 6700 på kino første uken på kino.   

Ser oppsummering fra førpremieren på TV2 eller Filmweb

Festivalkontoret har levert et viktig og eksklusivt førpremiere arrangement for oss, som har vært essensielt i vår markedsføring. De har engasjert seg i samarbeidet med en solid og kreativ gjennomføring og imponerende resultatoppnåelse. Vi gleder oss til å samarbeide mer med Festivalkontoret. 
- Marius Olesen, daglig leder i Another World Ent. Norge  

Foto: Mona Melanie Lindseth 

 

 

Ønsker du et tilbud eller å vite mer?
Send en forespørsel til mail@festivalkontoret.no